Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

visual studio 2012 - kompilacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak skompilowac program pod 32 bit? Posiadam 64 bit system.. ;x

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

U góry obok przycisku start rozwijasz pole i dajesz Configuration Manager. Po prawej rozwijasz znowu i dajesz new i tam sobie ustawiasz. Poza tym jak piszesz w .NET (VB, c# zazwyczaj) to możesz wybrać AnyCPU.

Opublikowano

U góry obok przycisku start rozwijasz pole i dajesz Configuration Manager. Po prawej rozwijasz znowu i dajesz new i tam sobie ustawiasz. Poza tym jak piszesz w .NET (VB, c# zazwyczaj) to możesz wybrać AnyCPU.

Nie idzie, blad wyskakuje..

Wyjasnisz mi to dokladnie?

Mam wybor "DEBUG" rozwijam pole, daje menadzer konfiguracji, nowy, wpisuje zamiast x64 / x86 i error

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

Ten błąd ma treść "Brain not found.", czy chybiłem?

Tyle się tłucze do tych pierdolonych łbów, żeby błędy podawać i po chuj to wszystko...

Opublikowano

Ten błąd ma treść "Brain not found.", czy chybiłem?

Tyle się tłucze do tych pierdolonych łbów, żeby błędy podawać i po chuj to wszystko...

"nowe platformy projektu nie moze byc utworzone, poniewaz ta nowa platforma rozwiazania nie jest obslugiwana przez zaden z proejktow"

Moje tutki:

tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...